Utvecklings Cirkel för
AndligKommunikation


Har du gått kurser och cirklar innan, men inte riktigt kommit dit du vill?

Står du och stampar, tvekar på din förmåga, och saknar träningstillfällen? 

Kanske är det här något nytt för dig, men något du den senaste tiden börjat bli nyfiken på, din mediala förmåga, och funderat över olika vägar att kunna pröva på och utforska hur det fungerar och vad det skulle kunna leda till? 

Under alla mina år inom det Andliga & Mediala har jag om och om igen sett, hur brist på självförtroende & självkänsla har fått de mest fantastiska potentiella Medium låta det hela rinna ut i sanden, eller stå och stampa på samma ruta utan att komma någon vart. 

Likväl som många har blivit pålagda en hel hög av regler och krav, som gör det hela överväldigande och bara skapar prestationsångest. 


Jag vill ge dig möjligheten att testa din förmåga i en trygg, avslappnad och positiv miljö, där det är okej att vara nybörjare tillsammans med likasinnade, och inspireras att ta det vidare, eller att trots tidigare erfarenhet kunna få testa nya enkla metoder. 

Min passion är verkligen att inspirera andra inom det mediala, att ge verktyg till att förenkla din väg framåt, att hålla det enkelt men ändå effektivt, och att med kärleksfull vänlighet och glädje stärka dig att tro på det du gör och kan, och att våga ta steget i att utvecklas vidare. 

Att få vara en länk för våra Vänner som tagit steget före oss till den osynliga Världen på andra sidan slöjan... det finns inget vackrare...än att få vidröra någons hjärta, genom att visa att livet är evigt ...

 

Så denna utvecklingscirkel är till nybörjare som vill pröva sina vingar, och till den med lite mer erfarenhet som vill pröva nya vägar och möjligheter i mediumskapet.

 

Under våra träffar som du enkelt kan delta ifrån ditt hem, sker via zoom, där jag kommer att gå igenom olika ämnen, visa nya tekniker och övningar att använda inom mediumskapet, för att hjälpa dig att införskaffa en förståelse av andlig kommunikation och hur Andevärlden arbetar med dig. 

Vi kommer att titta på hur man bygger en enkel struktur som hjälper dig som Medium att känna dig mer säker då du utvecklar Andens historia.

Den enkla och tydliga struktur jag använder mig av kommer att genomsyra vår cirkel, och det är naturligtvis viktigt att man kommer med ett öppet sinne, för att pröva ett nytt sätt att arbeta på om man redan har tidigare erfarenhet. 

Denna cirkel handlar verkligen om DIG och tillåter mig att dela med mig av enkla tekniker för att göra din gåva mer naturlig och enkel, att inspirera dig att upptäcka och stärka din mediala förmåga.

 

Priset  för höstterminen med 7 träffar  är 2100 kronor

Avbetalning månadsvis erbjuds.

Dessa sker på Måndagar mellan Kl.18.30 - 21.30 enligt schemat nedan. 

19 September 3 Oktober 17 Oktober

7 November 21 November 5 December

19 December 

Jag välkomnar dig varmt att kontakta mig för anmälan eller frågor på: 

ntf.nyckelntillfrihet@gmail.com