Att sitta i sin egen kraft

Cirkel via Zoom 


Aldrig någonsin har det varit viktigare att hämta hem sin egen kraft, att ta sig tid att expandera och fylla på sina egna energier, att låta sig fyllas med kärlek, frid och harmoni för att sätta sig i balans.

Vi lever i en mycket märklig tid, en tid där det skapas ofantligt mycket negativa energier världen runt.        Diskussionerna, nyhetsflödet och debatterna blir bara mer och mer fyllda med ilska, frustration, dömande men framförallt skapas det mesta utifrån rädsla. Jag har under längre tid noterat hur detta har ökat markant men framförallt hur många som blir SÅ påverkade. Jag sitter dagligen i samtal med personer som plötsligt mår så dåligt utan att förstå varför, där man inte känner igen sig själv och har svårt att finna balans och glädje i livet.

Jag vill påstå att förklaringen är enkel... allt är energi, alla tankar, alla uttalanden i ord och skrift, alla känslor av ilska, hat, rädsla, frustration, orättvisa, blir till dålig energi och den finns runt omkring oss och utan att tänka på det dras vi med i den, och plötsligt sitter vi med känslor som inte är våra. 
Vad som är viktigt i dessa tider är att skilja på vad som är dina tankar och känslor och att separera sig och hålla sig ifrån allt det andra. Att vara noga med att ge sig själv tid till att hitta sin egen inre balans. 


Är det svårt? Absolut inte!! 

Via zoom skapar jag möten där vi kan samlas, för att låta er guidas ned i harmoni för att sitta i er egen kraft, för att hämta hem och stärka era energier. Dels för att finna balansen i er själva, men jag är också säker på att när vi gör detta, skapar vi också kärleksfulla energier som sprids och påverkar det som sker i världen.

Denna stund hjälper er att finna vägen tillbaka till ert egna inres vackra jag, för att påminna er om vem ni verkligen är, och att där låta harmonin, fridfullheten och kärleken att växa inifrån och ut, vilket i sin tur gör att du lättare kan avskärma dig från energierna som kommer i din väg från den yttre världen, genom att stå tryggt i ditt ljus och kärlek.


Detta kan man självklart göra enbart för sitt egna måendes skull, men hjälper också dig som är i Medial  & Andlig utveckling, genom att gå till källan av din kraft, att möta ditt verkliga inre jag, där du helt enkelt som en badsvamp kan absorbera allt vad du behöver från den gudomliga källans hav, som stärker dig på många olika vis såväl som mänsklig varelse men också i ditt själsliga jag i din resa av utveckling framåt.

Genom att göra det tillsammans en gång i veckan skapar ni också möjligheten att träna för att kunna genomföra detta själv övriga dagar, för att skapa större balans i livet.

Detta är inte ett diskussionsforum, men jag inleder med några tankar av visdom innan vi andas ut, genomför ca 40 minuter i vår egna kraft, kommer tillbaka stärkta, fyllda av energi och inre balans, kollar av att alla är tillbaka i nuet, för att sen avsluta.

Om någon dock känner att de har någon fråga efteråt, tar jag mig naturligtvis tid för att göra mitt bästa för att besvara dessa!

För att delta anmäler du dig enkelt via mejl:   ntf.nyckelntillfrihet@gmail.com

Vi träffas på ONSDAGAR Kl.20.00 via zoom

NYHET!!
Vi utökar nu våra träffar till 5 gånger per månad med dubbelmöte (onsdag & torsdag) den sista veckan var månad.

Kostnad 250 kronor/månad (5 tillfällen)