Ljuset inom oss...

Idag råkade jag se en vacker bild från en vän, med ett citat som vi alla kan behöva höra och bli påminda om i bland.
Den sa: Vi har alla ett vackert ljus inom oss. Ibland glömmer vi helt enkelt bort att det finns där”

Jag håller fullständigt med, och med den största respekt och kärlek, vill jag också tro att vi behöver tillåta det där gudomliga ljuset, de där speciella stunderna för att få finna expansionen lite oftare, som en akt i att ta hand om sig själv, någonting vi som så djupt bryr oss om andra har en förmåga att glömma bort. Att finna den där inre friden och stillheten verkar ha blivit ännu viktigare i de bekymmersamma tider vi alla lever i.

Speciellt när man är en av de som agerar som hjälpare att neutralisera alla de mindre positiva energierna som flyter omkring och påverkar oss alla. Vi som så gärna ger en hjälpande hand eller tanke till vänner eller personer vi möter eller råkar stöta på, som verkar drunkna eller gå vilse i allt som händer eller fastna i ilska och frustration.
Då är det verkligen av allra största vikt att se till att ladda om och stärka den där mycket speciella personliga silversträngen du har, sammankopplingen mellan ditt fysiska jag här på jorden och den spirituella del av dig, som fortfarande är på andra sidan slöjan.
Både världen här på jorden med alla dess människor, tillsammans med Andevärlden, är i absolut största behov av just dig min Kära. Ja’a, DU, i hela din vackra prakt och med alla gåvor som du fört med in i detta liv!
Hur som helst, Andevärlden skulle aldrig be sina värdefulla kärleksfulla solstrålar att köra slut på sina energier, så att de inte kan fortsätta sitt fantastiska arbete med att sprida det underbara ljusets sken på deras väg genom livet.

Så på olika sätt och vägar, med olika tecken och budskap, försöker de vänligt och försiktigt att påminna oss, glöm inte att ta hand om DIG SJÄLV därför DU är så oerhört viktig!!
Du är en av trådarna i den nya härliga väven vi designar, där varje tråd är precis lika viktig som den andra, för att kunna skapa den där underbara bilden av en fantastisk värld som visar det högre syftet med livet, och utan dig, ja dig, så kan den aldrig bli komplett i sin vackra fullständighet, så vi ber dig ödmjukast…. snälla ta hand om dig.... ta hand om det där inre ljuset du bär inom dig….

SNÄLLA, vi ber dig, ge det där glittrande vackra ljuset som du alltid bär inom dig dess stund, tillåt veken få finna sin ro och styrka, för att stilla den fladdrande lågan och känn i tysthet hur den växer med sin varma lugnande gyllengula färg, fyller varje liten del av din kropp innan den sprider sig som ett mjukt fluffigt moln runt omkring dig, innan den stillar sig som en lätt varsam silkes filt som omfamnar dig med kärlek och håller dig trygg och beskyddad.

Ge dig själv den där tiden att bada i ditt egna ljus i den vackraste fontän du någonsin kan föreställa dig, där varje droppe av vatten är en del av det Gudomliga, en del av Gud, och varsamt duschar dig med den härliga kraften av kärlek och omsorg.
Låt varje droppe av det där gyllene vattnet följa och smeka huden på din kropp, långsamt strila sig hela vägen ner i poolen, sköljer och renar all negativitet, alla tankar av oro, tvivel och ifrågasättande. De kommer alla att försvinna, omhändertagna av det Magiska vattnet som du står i.

Bara njut av stunden, vadande i det ljumma vattnet, där du finner stillhet, frid och enighet, och den enigheten, känn kärleken Andevärlden har för dig, men viktigast av allt, känn hur du har densamma underbara kärlek till dig själv.
Memorera den här stunden, memorera den här känslan, i vetskapen att när helst du behöver, kan du alltid gå tillbaka och plocka upp den där speciella känslan igen, medveten om att du är aldrig ensam, du är alltid älskad, och där finns alltid en väg för att finna den där gnistan inom dig, för att kunna fortsätta att sprida ditt kärleksfulla ljus.


Veronika