Veronika Lundholm

 Psychic Medium - Healer
Personlig Utvecklings Inspiratör
Vill hälsa dig kära läsare varmt välkommen och rikta mitt kärleksfulla tack för din nyfikenhet att veta mera...

Jag är en kvinna som alltid har levt ett intensivt liv, lite som en katt som lever alla sina nio liv på en gång har det sagts, alltid driven av min nyfikenhet och livsglädje och med en enorm vilja för nya kunskaper och erfarenheter.

Ett liv där jag alltid känt mig annorlunda, och sällan känt att jag passat in, även om jag under många år försökte. Var hålet fyrkantigt så var jag rund, och var hålet runt så var jag trekantig, men min livsglädje tog mig alltid vidare, och vid en av mina stora livskriser skapade jag ett motto som följt mig sen dess… 

“Jag ska LEVA mitt liv, inte bara överleva” 


Kan inte säga att jag som barn var medveten om det mediala, men har med åren förstått det det fanns där utan att förstå. Vill med den erfarenheten jag har idag påstå att det är mer än vanligt, och säga att det ALDRIG är försent att utveckla dessa sidor. Med medial utveckling kommer också personlig utveckling helt naturligt, de går hand i hand, och aldrig blir man fullärd, och det är det som gör livet så fantastiskt spännande! 

Jag har nu arbetat både med mig själv och det mediala i över 16 år.

Har under många år skapat möjligheten genom att som tolk och organisatör för flera olika internationella Medium att få utvecklas, om än så bakom scenen så att säga, lite i skymundan av andras ögon. Dessa år ledde mig dock till den punkt i livet där jag insåg att jag måste få finna mig själv, vem jag är och vad som är min sanning, både i livet men också i mediumskapet, som är en stor del utav det, och komma underfund med vad vill jag med detta. 

Det är så lätt att i den mediala gemenskapen bli pålagd väldigt många regler om rätt och fel, och om vad som är sant, och hur man som medial bör leva sitt liv. 

Efter ett redan intensivt liv med många olika uppvaknanden, kom här plötsligt ett av dom största, som en blixt från klar himmel, precis som om någon satte på mig nya glasögon, och jag insåg att var och en måste få möjligheten att bygga upp sin plattform och sin sanning. 

Jag avslutade alla mina samarbeten, som inte gav mig den möjligheten, och med sänkningen av tempot i livet vi naturligt fick med allt som skedde i vår fysiska värld de senaste åren, fick jag tid att söka och finna nya vägar för att en gång för alla finna mig själv. 

Vill påstå att det är det bästa jag någonsin har gjort, utan att för den skull förta något av det jag har gjort innan. Allt är precis som det ska, och allt som har varit har bara gett mig erfarenhet och visdom som jag är tacksam över och tar med mig på min resa framåt. 

På vägen i min utveckling fann jag två personer som fört mig framåt och inspirerat mig att finna grönskande vägar och för att skapa och fylla mitt liv med glädje och kärlek på alla sätt och vis.  

Den första är en person jag ännu inte mött i verkliga livet, Dr Joe Dispenza, men som med sin vetenskap och erfarenheter gett mig ett helt nytt perspektiv på livet, och som lockade mig att granska mig själv, och därifrån få mig att inse att jag kan själv, bara med tankens kraft skapa det liv jag önskar.

Andra människor och samhället i sig kan få fortsätta och skapa olika hål i boxen av alla de slag, men jag är jag, och varför måste jag passa in i vad andra önskar, när jag kan vara den jag önskar att vara, jag vill hur som helst inte leva ett liv i boxen, jag vill leva i fullständig frihet, och via hans vetenskap och inspiration är det så jag lever idag.
Han fick mig att inse att det vi så ofta säger i den Andliga gemenskapen faktiskt är sannare än vad vi många gånger förstår.

“Vad du ger är vad du får, eller vad du ber om kommer du att mota” 


Så ärligt talat, så bör vi alla fundera över vad det är för tankar vi har och skickar ut!?
Min upptäckt är att det påverkar oss mer än vad vi tror och… 

Varje dag har vi ett val, och när vi inte väljer, så är det också ett val! 


Jag kommer i framtiden att presentera kurser för att andra ska kunna få möjligheten att i gemenskap med andra, kunna skapa sin egna resa i hans förtrollande vetenskapliga värld, och finna sina vägar till den framtid man verkligen vill leva i. 

Den andra personen är Dominic Boag.

Via en intervju med honom, kände jag direkt att våra toner harmoniserade, hans sätt att se på livet, på det andliga och mediala, skapade för mig en vacker symfoni, och jag visste att jag hamnade på denna intervju av en anledning och att jag bara måste få fler arior att lyssna på. 

Han är ett fantastiskt internationellt Psychic Medium från Skottland, en av Storbritanniens yngsta och mest erkända ärligt talat, för sitt magiskt detaljerade mediumskap som många gånger verkligen upplevs som en helt vanlig konversation mellan tre parter.

Vår vänskap har genom åren växt och han blev en stor inspirationskälla och mentor för mig, att i trygghet finna min väg till att använda mina mediala kunskaper på nya sätt som går i samklang med den jag är, utan en massa floskler och regler om hur saker måste vara. 

Jag har fortfarande ett stort samarbete med Dominic, och jag kommer att fortsätta presentera honom i Sverige, för att hans sätt att förenkla vårt mediumskap behövs i en värld där vi har en förmåga att komplicera något som borde ske enkelt och naturligt, och du kan läsa mer om om honom och hans events under "Samarbeten" 

Min passion idag är verkligen att inspirera andra inom deras liv och det mediala, att ge verktyg till att förenkla din väg framåt, att hålla det enkelt men ändå effektivt, och att med kärleksfull vänlighet och glädje stärka dig att tro på det du gör och kan, och att våga ta steget för att med nyfikenhet utforska och utvecklas vidare. 

Självklart måste vi vara seriösa, våra Vänner i Andevärlden är fortfarande levande personer, men det betyder inte att vi inte får ha roligt på vägen, att få arbeta med glimten i ögat, jag lovar, de själar som vandrat vidare till andra sidan slöjan före oss, har inte tappat bort humorn på vägen, den sitter i själen.
Att plocka fram glädje och skratt när vi arbetar, skapar magisk energi, energi att bygga bron att mötas på. 

Så är du redo för en ny början i ditt liv, vill du utforska dina andliga mediala sidor, men med livsglädje och skratt ha skoj på vägen…. 

Jag välkomnar dig varmt till mina cirklar och event i framtiden.

Jag ser fram emot att få möta dig och att tillsammans ta en tur i karusellernas värld på Tivolit som alltid har öppet.
Att tillsammans bland sött och salt, sockervadd och popcorn och njuta av resan framåt.

 

Veronika