Dominic Boag

Internationellt Psychic Medium

Dominic bor i Skottland och är en av Storbritanniens yngsta och mest framgångsrika medium och har byggt upp ett imponerande anseende både i UK och i USA i hur starkt förenad han är med Andevärlden. Hans detaljerade bevisföring är enastående och som ger dig vetskapen att dina nära och kära verkligen fortfarande finns runt omkring dig. Han kommer med en ny fräsch och modern pulserande form av mediumskap och som verkligen visar sig i hans passion att hjälpa andra på deras mediala utvecklingsresor.

Dominic Boag

Vill du läsa mer om Dominic, eller boka en privat sittning
så hänvisar jag dig med varm hand till hans egna websida.
Dominic håller naturligtvis alla sina event och privata sittningar på engelska, men jag måste bara tillägga att
visst hörs det att han är från Skottland, men det är inga bekymmer att förstå honom om man har en grundläggande kunskap i engelska. Vill du ändå som trygghet ha en tolk med, så meddela det vid din kontakt med honom, så ordnar vi ett möte där jag hjälper dig.
www.dominicboag.com

Event i Sverige

Vi har några event planerade med Dominic i Sverige, och vartefter kommer jag att presentera dom här.
Du behöver ha en grundförståelse i engelska, även om 
jag alltid finns där för att hjälpa till om så behövs.


Planerade Event i Sverige

Andliga Busdskap

Denna afton som du inte vill missa kommer att vara fyllt med skratt & tårar medans vi delar gamla minnen och bevis att dina andliga Änglar aldrig har lämnat dig.

Workshop

Kom och sammanstråla med Dominic Boag under en tvådagars workshop i att förenkla mediumskapet och att demonstrera det med lätthet, då han avslöjar hur du kan göra din mediala resa enkel men i allra högsta grad effektiv.

 För att boka Event med Dominic Boag